هر ۲ دقیقه یک نفر در خراسان شمالی دچار حادثه ترافیکی می‌شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۳۷۸۷۷

هر ۲ دقیقه یک نفر در خراسان شمالی دچار حادثه ترافیکی می‌شود

رییس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: هر دو دقیقه یک نفر در استان دچار مصدومیت ترافیکی می‌شود و بیشتر این افراد در بیمارستان‌های بجنورد، آشخانه و شیروان بستری می‌شوند.
هر ۲ دقیقه یک نفر در خراسان شمالی دچار حادثه ترافیکی می‌شود

به گزارش خبرنگار استان‌های خبرگزاری دانشجو، سید احمد هاشمی امروز دوشنبه در نشست خبری پویش «نه به تصادف» اظهار کرد: بر اساس آمار، هر دو دقیقه یک نفر در استان دچار مصدومیت ترافیکی می‌شود و بیشتر این افراد در بیمارستان‌های بجنورد، آشخانه و شیروان بستری می‌شوند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی اعلام کرد: روزانه ۴۴ نفر بر اثر تصادفات رانندگی در بیمارستان‌های استان بستری می‌شوند؛ آماری که نگران‌کننده است.

وی تصریح کرد: از ابتدای سال جاری، هشت هزار و ۱۰۰ نفر بر اثر تصادف در بیمارستان امام علی (ع) بجنورد بستری شده‌اند و در مجموع، ۱۳ هزار و ۴۵۳ مصدوم در بیمارستان‌های استان تحت درمان قرار گرفته‌اند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با اشاره به اینکه ۵۰ درصد مصدومان تصادفات استان را موتورسواران تشکیل می‌دهند، افزود: نیمی از این تصادفات منجر به فوت می‌شود.

وی ادامه داد: بیشترین مصدومان افراد زیر ۴۰ سال هستند که دچار صدمات جسمی و قطع نخاعی می‌شوند و این موضوع هزینه‌های مالی زیادی را به همراه دارد.

هاشمی با اشاره به اجرای پویش «نه به تصادف» یادآور شد: باید در این زمینه مداخله‌ای جدی صورت گیرد. رئیس‌جمهور نیز در این موضوع پیشرو بوده و برای موفقیت این پویش، تغییر رفتار در جامعه ضروری است.

وی تأکید کرد: لازم است نگرش افراد نسبت به تصادفات تغییر کند. این پویش با هدف افزایش آگاهی عمومی درباره خطرات و پیامد‌های تصادفات رانندگی اجرا می‌شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی افزود: این پویش زمانی موفق خواهد بود که رسانه‌ها نیز نقش فعالی ایفا کنند و با تولید محتوای هدفمند، به اصلاح رفتار رانندگان کمک نمایند.

وی خاطرنشان کرد: رسانه‌ها می‌توانند تأثیر قابل‌توجهی در تغییر نگرش‌ها و رفتار‌های رانندگان داشته باشند و در نهایت، شاهد کاهش تلفات جاده‌ای باشیم.

پربازدیدترین آخرین اخبار